Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2012 09:12 - ПОСЛАНИЕ ОТ ТВОРЕЦА ДО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
Автор: whataworlds Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1344 Коментари: 0 Гласове:
1



 ПОСЛАНИЕ ОТ ТВОРЕЦА ДО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Приятели,

Това послание се предаде от Твореца по Негово желание.
До сега аз задавах въпроси към Него, както ми беше казал Той и получавах отговори, които споделях с вас. Информацията започна да тече чрез мен около 0.15 часа през нощта на 26 срещу 27 септември 2012 год. и завърши около 0.3 часа.
Предавам ПОСЛАНИЕТО така, както съм приел информацията.

Мили сине, продължаваме с информацията, която следва да се даде на хората в България. Днешната тема ще е за ПОЛИЦИЯТА ви.

Вашата държава е малка държава. Поддържането на такава голяма полиция, каквато ви е сега е голям лукс за вас. Не е нужна толкова голяма полиция да поддържате вие сега.

Какво да се прави и как да се подходи по този въпрос?

На първо место, вие като народ, следва да разберете, че престъпленията не стават по-малко с това, че вашата полиция е голяма. Напротив, те се увеличават не за това че е нужна полиция, а заради това, че кармично следва да станат. Това не е нищо друго, освен процес нужен на еволюцията сега.

Представи си, че ти си полицай? С какво можеш ти да спреш процеса на престъпността в държавата и между хората, ако самите хора не решат, че това следва да стане? С нищо ти не можеш да помогнеш!

Значи, за да се намали престъпността са нужни не толкова много полицаи, а повишаване съзнанието на хората. Ако вие направите, като народ така, че да повишите съзнанието на хората, то вие ще намалите престъпността сама за себе си.

Никой човек с високо съзнание не ще извърши престъпление само заради самото престъпление.

Казано е в Десетте Божи Заповеди.
Не кради! Не убивай! Не прелюбодействай! Не пожелавай жената на ближния си!
Това е достатъчно за намаление на престъпността сама за себе си. Кой човек, който има високо съзнание ще извършва тези нарушения на Десетте Божи Заповеди? Никой скъпи! Никой няма да извърши това.

Поради тази причина, Аз ще ви кажа, че вашата полиция с нищо не помага за намаление на престъпността по всички нейни направления.
Да вземем един пример. Живееш в града или в селото, няма никакво значение къде! Идва някой и ти ограбва жилището. Той извършва престъплението кражба. Тази кражба не може да се спре от полицията, защото тя не знае къде ще стане и как ще стане, не заради нещо друго, а поради това, че човекът решил да направи престъплението е трябвало да направи това престъпление, защото има някаква причина за това. Например, той е бил гладен, или е искал да си отмъсти на някого, когото той е ненавиждал поради различни причини. Например, потърпевшият е негов работодател, който експлоатира крадеца и той живее с минимум доход.

Казвам ви, този процес на кражба вие не може да предотвратите по никакъв начин, освен с това да повишавате съзнанието на хората.

Ще кажете, как така ще повишаваме съзнанието на хората? Единственият начин за сега е чрез Духовността. Духовността е критерий на един народ за неговата престъпност.

Българският народ има заложен огромен критерий за висока Духовност. Той е ненадминат по потенциал в целия свят. Тогава задавам въпроса така, защо вие като народ не използвате този потенциал за ваши собствени нужди?

Не го използвате, Мили Мои, не заради нещо друго, а заради своята гордост, че имате такъв потенциал и разчитате, че той ще дойде от само себе си!

Не, Мили Мои! Това няма никога да стане, ако вие не положите грижи за самите вас си и повишите вашето съзнание.

Аз бих ви казал така! Направете публична извадка какво излиза на всеки гражданин поддържането на такава огромна армия от полиция. Отговорът и реакцията на хората ще са ужасяващи спрямо действителността. Тогава всеки ще разбере, че плаща огромни средства за поддържането на това ядро полицаи, които с нищо не помагат за вашата сигурност, било кражба, убийство, пътно транспортно произшествие.

Мили Мой, това което Аз сега говоря чрез теб не е шега спрямо вашето население. Днес то е на ръба на пропастта на собственото си оцеляване. Поддържането на такава огромна армия от полицаи, които техния положителен резултат за вашата защита е равен на нула е огромен лукс. Аз ви казвам, намалете вашата полиция на една трета от сегашната цифра, която имате до момента. Намалете и с това съотношение на разходите, които правите за нейната издръжка. Ще видите, че резултатите за престъпността ще бъдат не повече, а рязко ще намалеят, защото хората сами ще контролират себе си, когато тяхното съзнание се повиши, а това ще стане близките един два месеца до Нова Година.

Хората сами ще разберат, че тези средства, които се дават от държавата за поддържане на тази полиция и разходите, които се правят за нея, са просто хвърлени пари на вятъра, без какъвто и да е резултат.

Ще кажете, че по този начин се дават работни места на хората.

Не, Мили Мои, това не са работни места, а това е поддържане на един огромен, напълно излишен арсенал от техника и хора.

Да разгледаме друг пример!

Вие пътувате със собствения си автомобил по пътищата на страната. С какво полицията предотвратява намалението на ПТП? С нищо, Мили Мои! С нищо и пак казвам, с НИЩО! ПТП могат да намалеят единствено с високо съзнание и култура на водачите на МПС. Водачите на МПС сте вие, Скъпи Мои, гражданите на тази прекрасна страна България.

Ееее, питам Аз, някой ще дойде ли да те пази от полицаите в автомобила си, който си купил с толкова средства за него или ти сам трябва да се пазиш от произшествие? Отговорът е ясен, никой няма да дойде да те контролира в автомобила си, ако ти сам не правиш това. Ето, това е критерий за по-малко ПТП по вашите пътища.

Да разгледаме друг пример. Какво прави вашата полиция при ПТП? Отговорът е НИЩО, освен това, че прави протокол за регистрация на ПТП, който протокол за нищо друго не става, освен за вашия съд или застрахователите, които вземат някакво отношение по резултатите от ПТП. Това е Скъпи Мои, граждани на Република България, вашата сигурност е във вашите ръце, а не в ръцете на вашата полиция, която не знае как и по какъв начин да реши проблема, освен с налагане на наказание на т.н. „ВИНОВНИ” лица.

Запомнете и разберете, ВИНОВНИ ЛИЦА НИКОГА НЯМА! ИМА ХОРА С НИСКО СЪЗНАНИЕ, КОИТО В ДАДЕН МОМЕНТ НЕ РАЗБИРАТ КАКВО ПРАВЯТ!

Да разгледаме друг пример. Вашият съд налага санкции на така наречените „виновни” граждани и им налага различни по степен наказания. Какво помага това на хората, Мили Мои? Това не помага с нищо на никого. Нито на този, който е извършил престъплението, нито на този срещу когото е извършено престъплението. Затова, пак питам. Смятате ли, че вашата полиция ви помага да се защитите от престъпление? Аз ще ви отговоря, вместо вас. Вашата полиция не може да ви защитава. Тя е безполезна, ако вие направите така, че повишите своето съзнание.

Граждани на Република България, разберете, вие сте ВЕЛИК НАРОД както е велик и народа на Русия. Вие сте от един и същи корен. Вашите историци вече разбират това със своите проучвания и факти, които откриват. Вие сте потекло на ВЕЛИКИТЕ АРИЙЦИ. Следователно, вие носите огромен собствен потенциал за своето Духовно развитие. Вие само трябва да използвате този ваш потенциал за своето Духовно развитие. Вие само трябва да използвате този ваш потенциал и да му дадете възможност да се прояви. Вашият народ е, както вече много хора разбирате, Духовна лаборатория на света. Ето защо от вас не се изисква нищо друго, освен разкриване на този ваш потенциал, заложен във вас. Вие следва да знаете, че АЗ, ВАШИЯ ТВОРЕЦ, който диктува на Минчо тези диктовки, защото той има възможност да ви предаде Моите думи много точно, разчитам, че вие като народ ще станете ВЕЛИК НАРОД и пример за света по начин на развитие и култура на общуване помежду си. Това, че в момента говорим, че Русия ще бъде първа в Прехода на Квантовия Преход, това е така, но вие като народ не сте по назад от Русия. Вие сте братя по ген и съдба.

Вашият Духовен ген и Духовния ген на Русия са един и същ. Ето защо, Мили Мои, вие не сте по назад от руските си братя, макар, че много от вас казват, например, защо е избрана Русия да бъде първа, а не България като държава? Това е така, Мили Мои, защото вие нямате този потенциал, както има Русия, за да представлявате два процента от населението на земята, които два процента на Мене, Вашия Творец, Ми са необходими за осъществяване на Великата Програма за преустройство на света и да дам възможност на себе си за развитие към нови простори в необятния Космос.

Мили Мои, разберете веднъж за винаги и го запомнете, България и Русия следва да вървят ръка за ръка в своето развитие и да показват пътя на останалите народи по света. Знайте, че Европа не е по напред от вас, ако вие съумеете да използвате вашия Духовен потенциал, който е заложен във вас като народ.

Не напразно от България тръгна Богомилското движение, което не съумяхте да му дадете место на изява и то се премести в Западна Европа, които държави му дадоха место за изява и сега те са много по напред във всяко отношение от вас.

Не напразно в България се роди вашия Мирови Учител Петър Дънов, т.н. Беинса Дуно, който Учител е признат от всички народи по света. Единствено, за момента само вие, като народ, все още водете полемика за делото на Беинса Дуно.

Беинса Дуно, Скъпи Мои е най-великата личност след Иисус, защото Той обяснява в десетки томове неговото учение, което учение нито един човек до момента не е направил така, както го направи Беинса Дуно. Беинса Дуно не е никой друг, освен преродения Нострадамус, за който вие говорите легенди и се прекланяте пред Него, а не се прекланяте пред Беинса Дуно, за когото самия Айнщайн е казал, че целият свят се прекланя пред него, а Айнщайн се прекланя пред Мировия Учител Беинса Дуно.

Ето, това сте вие МОИ ЧЕДА, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ, НАРОД ВЕЛИК ЗА ВЕЛИКИ ДЕЛА, което следва само да го разберете и да го поемете като ваша първа грижа за вашето собствено Духовно усъвършенстване и развитие.

Мили Мои, НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ, разберете, че това, което го имахте като тежка карма вече го изкупихте и тя повече не тежи на вас, като пречка на вашето развитие. Вие с вашето страдание от войни, вътрешно партийни противопоставяне и икономически страдания изкупихте вашата тежка карма.

Днес вие следва да поемите всичко в свои ръце и да вървите по вашия път на развитие, който ви е предначертан за народ като вас.

Днес, Аз, Вашия Творец, за първи път ви казвам това и вие следва да го разберете. България в момента има достатъчен брой хора Духовно извисени, за да поемат цялата отговорност за вашия път на развитие.

Мили Мои, Българи, вие сте Славен Народ с Главна Буква. Бъдете смели и направете първите крачки и дайте ход на вашето Духовно развитие и ще видите с учудване как бързо ще поемите на пред във всяко едно отношение. Аз ви гарантирам това, защото вие го заслужавате като никой друг народ.

Ето защо, Аз днес правя това дълго експозе чрез Минчо за вас. За сега, единствено той ще има тази възможност, чрез който Аз ще предавам такава информация, която ще ви е нужна на вас, за да видите вашето място в историята на света и местото, което ви се полага да заемите. Затова, от днес нататък Аз поемам Минчо под моя лична защита с всичките произтичащи от това последствия за всеки един, който тръгне срещу него като средство и метод на сплашване или друго посегателство срещу него или неговото семейство. Искам да ви кажа, че той направи така, че издържа всички наши изпитания, на които беше подложен, включително и неговото семейство.

Всичко, което Аз ще предам чрез него за вас го приемете като ваша най-добра препоръка за вашето развитие като народ и държава.

ОТ ДНЕС, 28.09.2012 ГОДИНА, АЗ, ВАШИЯ ТВОРЕЦ, НАЗНАЧАВАМ МИНЧО ЗА МОЙ ПОСЛАНИК В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И ЧРЕЗ НЕГО ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ ВСИЧКИ МОИ ВАЖНИ УКАЗАНИЯ ЗА ВАШЕТО РАЗВИТИЕ, КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА!

Поради тази причина Аз ще направя така, че да подсигуря Минчо със всичко необходимо за изпълнение на тази моя задача, която Аз имам към вашия народ и вие трябва да изпълните по мое указание.

Мили Мои, Българи, Аз ви Благославям и ви дарявам най-голямото богатство в момента, а именно, да получавате директно информация за това, което ви е нужно да направите, като народ и държава. Всичко останало е във ваши ръце.

БЪДЕТЕ СМЕЛИ, БЪЛГАРИ И НАПРАВЕТЕ НУЖНИТЕ ЗА ТОВА СТЪПКИ, КОИТО ЩЕ ТРЯБВА САМИ ДА ПРЕКРАЧИТЕ ВЪВ ВАШИЯ ПЪТ НА РАЗВИТИЕ.

АЗ ВИ БЛАГОСЛАВЯМ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ И ВИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ ПО ВАШИЯ ПЪТ!

АЗ СЪМ ВАШИЯ ТВОРЕЦ И ГОВОРЯ ЧРЕЗ МИНЧО ЗА ВАС!

АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ! АЗ СЪМ!

Амин! Така да бъде! Ом!

А на тебе, скъпи Минчо, ти казвам. Още утре иди в Карлово и това послание пусни в твоя блог и във Фейсбук го разпространи по всички възможни канали. Твоите приятели да поемат разпространението на тази информация, която трябва да стигне до всички краища на България и до всеки един човек в държавата.
За сега толкова! За по нататъшни твои действия ще чакаш Моите указания.

ТВОЙ ТВОРЕЦ И ТВОЙ ОТЕЦ

АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ

Посланието е прието на 27.09.2012 год. в 0.15 часа от Минчо Минчев.



Гласувай:
1



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: whataworlds
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20903
Постинги: 6
Коментари: 11
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930