Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2012 09:02 - КВАНТОВ ПРЕХОД, КАК ЩЕ НАСТЪПИ И ПРЕМИНЕ – 16.10.2012 ГОД.
Автор: whataworlds Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1090 Коментари: 1 Гласове:
0



Автор: minchomin Категория: Лични дневници  
Прочетен: 661 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 17.10 14:42


Приятели, на въпрос към Твореца, как ще настъпи и премине Квантовия преход се отговори по следния начин.

ОТГОВОР – Мили сине, ти пиши и в блога го качи.

Ние с теб ще разгледаме този въпрос подробно, но сега ще кажем това, което е нужно на хората да знаят, като начална информация, по това, което ти задаваш, като въпрос.

Самият процес на Квантов преход, както казахме, е процес ЗА ПОВИШАВАНЕ НА СЪ-ЗНАНИЕТО на хората. Вие знаете, че съ-знанието не се повишава с това, както вие смятахте по-рано с БИТИЕТО на човека.

Повишаване на съ-знанието на човека се става по ДВА НАЧИНА.

Първо, единият начин е чрез четене на Диктовките на Възнесените Владици, които диктовки са пригодени за тази цел от Нас, като ЙЕРАРСИ НА СВЕТЛИНАТА чрез Татяна Микушина от Русия и чрез /………………/ от България. Този процес е най-лесен за повишаване на съ-знанието, но вие, като народ, както и Руския народ, не го приехте изцяло и това по никакъв начин не може да се осъществи, без вие да четете тези диктовки.

Ето защо, Ние, ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, бяхме много загрижени по този въпрос, поради това, че вие, като народ, трябваше да предприемете стъпки за изучаване на учението, спуснато от Възнесените Владици. Те започнаха този процес от март 2005 год. до ден днешен. Ти виждаш, че сте малко хората, които четете тези диктовки и по тази причина това повишаване на съ-знанието не можеше да стане по никакъв начин. Ето защо, Ние имахме резервен вариант чрез така наречения КВАНТОВ ПРЕХОД, който беше предвиден от ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, като процес, който трябваше да се осъществи.

Ти знаеш, че Ние, ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, бяхме на кръстопът дали да не прекратим съществуването на земята и да прекъснем тази програма, което означаваше, че вие, като хора, повече нямаше да съществувате. По тази причина, Ние взехме решение, на база това, че виждахме, че има известно количество хора, които се интересуват от Нашите Диктовки да продължим програмата на земята и по този начин да дадем възможност на съществуващото човечество да продължи еволюцията си и да повиши своето съ-знание. Ето защо, Ние, като ЙЕРАРСИ НА СВЕТЛИНАТА, взехме решение да дадем възможност на цялото човечество да повиши съзнанието си чрез така наречения КВАНТОВ ПРЕХОД. Както казахме и преди Квантовия преход не е нищо друго, освен повишаване съ-знанието на хората, но не чрез четене на диктовките на Владиците на Светлината, а чрез повишаване честотите на земята и на пространството, като цяло. По тази причина, Ние взехме решение да отпушим всички енергийни канали, които са дванадесет на брой за извършване на този процес, повишаване честотата на земята.

Второ – Когато говорим за повишаване честотата на земята, трябва да се има в предвид, че ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, взехме решение да повдигаме земята периодично на по-високо стъпало в енергийните честоти на пространството и по този начин да извършим вашата настройка към постепенно повишаване честотите и по този начин вие да се настроите на този процес, който процес изведнъж не може да стане, тъй като вашите физически тела не ще могат да издържат.

По тази причина, Ние, като ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, взехме всички мерки земята, като материална субстанция да може да издържи на тези високи вибрации и ние допуснахме нейното повишаване на честотата до пикова граница 13 Hz, които честоти позволяват на земята да не се пръсне на парчета, както имаме такъв пример с друга планета във вашата Слънчева система.

По този начин, Ние гарантирахме едно плавно настройване на вас, като хора и на всичко останало на земята, като животни и растения. Ето защо, когато говорим за Квантов преход, вие винаги трябва да знаете, че това не е нищо друго, освен насищане на пространството с много фини Космически енергии с висока честота на вибрация. Вие знаете от вашите физици, че високите честоти на пространството се променят към Космическите честоти и по тази причина вие се приближавате към центъра на галактиката „Млечен път”.

Ето защо, вие като хора също трябва да промените своите тела с цел да може да издържат на тези фини енергии, които енергии не са нищо друго, освен енергии с висока честота. Вие също така знаете, че всички излъчватели на високи честоти на земята ви създават здравословни проблеми и по този начин вие трябва да имате определена настройка по този въпрос.

Една от настройките, по които може да се работите за вашето понасяне на високите вибрации на енергиите, това е промяна на вашето физическо тяло с така наречената „Транс мутация на физическото ви тяло”. Какво представлява Транс мутацията на физическото ви тяло. Това не е нищо друго, освен даване на възможност на промяна на вашето физическо тяло, към етап на намаляване на неговата плътност.

Тази промяна на физическото тяло е свързана и с определени проблеми, които могат да възникнат на човека, като здравословни проблеми и проблеми за вашето оцеляване, като хора.

Ето защо, Ние ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, в нашите Диктовки, често повтаряхме, че вие избрахте НАЙ-СЛОЖНИЯ път за повишаване на вашето съ-знание.

Ти добре знаеш от диктовките, които си изучавал, че ние много внимателно подхождахме към вас, за да може вие да се настроите за четене на Диктовките. Това, обаче, вие не направихте, като хора на земята. На Нас, като ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, ни бяха нужни само 2 %, за да се осъществи програмата за повишаване на Общото съ-знание на хората. Това също не стана и Ние постоянно се принуждавахме да вземаме различни мерки за вашето оцеляване, като хора.

По тази причина, Ние подходихме така, че имахме резервен вариант да дадем възможност на един народ, който представлява 2 % от човечеството да повиши своето съ-знание и той да повлече всички други хора на земята. Този народ, като 2 % от човечеството на земята, представлява вашите братя и сестри от Русия. Поради тази причина, ние имахме вариант, за специална подготовка на този народ и тази подготовка трябваше да се извърши чрез методиката на Диктовките дадени чрез акад. Маслов.

Ето защо, когато АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, говоря, че Диктовките на акад. Маслов са насочени за Руските ви братя и сестри, вие ДЕЙСТВИТЕЛНО следва да разберете, че това е така. Т.е., те имат програма специално за тях, като народ, която програма НЕ СЪВПАДА С ПРОГРАМАТА НА НИТО ЕДИН НАРОД на земята. Това, обаче, което се дава, като Диктовки и знание, чрез акад. Маслов ДО ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ беше нужно на всички хора на земята, като начална подготовка за тяхното усъвършенстване, като личности.

По тази причина, Ние ПОДКРЕПЯХМЕ всички хора, които изучават неговите Диктовки. Сега вече нещата стоят по друг начин и тези Диктовки остават нужни САМО НА РУСКИЯ НАРОД, като такъв.

По тази причина, вие трябва да ПРЕКРАТИТЕ, тяхното изучаване и да започнете ЕДИНСТВЕНО подготовка по това, което ще бъде спуснато чрез теб, като учение, поради простата причина, че то ще бъде пригодено за вашите условия и вашето нива на развитие, които има да изпълнявате, като народ и държава.

Ето защо, АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, така упорито ви говоря, че вие, като народ, трябва ДА СПРЕТЕ изучаването на диктовките на акад. Маслов, тъй като те повече не са ви нужни на този етап.

Поради това, ние започваме една нова Програма за вашето усъвършенстване, като народ, а именно чрез диктовките, които ще се получават чрез теб. По тази причина, ти като Мой посланик ставаш един от най-важните хора в твоята страна, с ЦЕЛ ДА МОЖЕ ДА СЕ СПУСНЕ ТОВА ЗНАНИЕ, което ще приемеш.

По тази причина, АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, още един път апелирам към твоите приятели, че ТЕ ТРЯБВА да сменят курса на пропагандиране на учението на акад. Маслов, поради това, че то повече не ви е нужно.

Явно е, че при вас инерцията е много голяма и това, за сега трудно се възприема и по тази причина ще се наложат да се вземат някой допълнителни мерки, с които ние да ви покажем, че това учение повече не следва да се изучава.

Ето защо, твоите приятели трябва да разберат, че Ние в определен момент НЕ СЕ ШЕГУВАМЕ и ако те продължават по този начин, то Ние, ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, ще бъдем принудени да им покажем, че това не е техния път.

Надяваме се, че все още има малко време за тяхното осъзнаване по този въпрос. Поради тази причина, АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, пак апелирам и се обръщам към Иван от Хасково, като главен водещ на учението на акад. Маслов, че той трябва да смени своя курс на пропагандиране на учението на акад. Маслов и да започне пропагандиране на твоето учение.

Ние, като ЙЕРАРСИ НА СВЕТЛИНАТА, го разбираме, че той все още не може да приеме това състояние на нещата, но в крайна сметка, това не може да продължава дълго и ние ще предприемем мерки за неговото спиране. По тази причина той трябва да разбере, че всичко има край и започва ново начало. Това, че на него така му се иска е съвсем друг въпрос и този въпрос не е свързан с Общото благо във вашата страна.

Ето защо, АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, чрез този въпрос, който ти зададе днес, искам СПЕЦИАЛНО да се обърна към Иван и да му кажа, че той ако продължава в този Дух на пропагандиране на учението на акад. Маслов, то АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, ще се принудя да го спра по други пътища, които няма да са БЛАГОПРИЯТНИ за него. АЗ апелирам той да подходи правилно и да те подкрепя в Общия ход на нещата.

Що се касае за самия процес на Квантовия преход, то АЗ ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, ще ви дам ПОДРОБНИ знания по него в самия ход към приближаване към него. Ето защо, вие следва да приемете, за сега всичко, което се спуска, като знания чрез теб и друго за в момента не ви е нужно, като народ.

Що се касае за вашето усъвършенстване, то е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всеки един от вас ДА СЕ ОРИЕНТИРА към четене на Диктовките на ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ предадени чрез /……………./ и чрез Татяна Микушина.

По този причина, за сега, Ние не даваме послания чрез Велина Петрова и чрез Диляна Ангелова.

Българи, виждате, че Ние, като ЙЕРАРСИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, вземаме най-доброто от това, което ви е нужно на вас и по тази причина ви го поднасяме така, както се полага да ви го поднесем. По тази причина, АЗ ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, още един път ви казвам, че вашето учение, което днес ви е нужно, това ще бъде учението спуснато чрез Минчо, независимо това дали ви харесва или не.

Ето защо, АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, още един път апелирам към разбиране на нещата и въпросът, който вие има да решавате, като народ и държава. По тази причина, АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, още един път ви казвам, че учението на акад. Маслов, не е пригодено за вас и то повече не ви е нужно. Идва един момент, при който АЗ ще подходя така, че вие ако не разберете това, то Ние ще направим така, че да го разберете по друг, неблагоприятен за вас начин. Това е.

АЗ, ВАШИЯТ ТВОРЕЦ, винаги с вас.

АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ!

Амин! Така да бъде! Ом!

Отговорът е получен на 16.10.2012 год. в 08.45 часа от Минчо Минчев. 



Гласувай:
0



1. penchoan - Предайте на вашия ТВОРЕЦ, че не е ...
18.10.2012 09:18
Предайте на вашия ТВОРЕЦ, че не е хубаво да се лъже. Да си ходи там, откъдето е дошъл!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: whataworlds
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20912
Постинги: 6
Коментари: 11
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930